HTML

Viola 48

A társasházi élet gyönyörei, lakóközösség építés, bűnözés a társasházkezelésben.

Friss topikok

  • fever55: Kedves Garázshely-tulajdonosok, Lakótársak! A társasház mélygarázsában érdeklődnék kiadó garázshe... (2011.03.07. 14:28) Vegyes egyéb
  • Xtro3: Bejárati ajtó előtti fa-gumi fedlap problémája "megoldva". Most döccenni kell egy kicsit, de ha má... (2011.02.14. 20:16) SZB tájékoztatás - elérhetőségek, folyó ügyek
  • fever55: Okes, ertem. Es koszi a listat a masik topicban :) (2011.01.07. 15:26) Egy utolsót
  • KA I/19.: Sziasztok! Ma voltam fent 6. emeleti közösségi helyiségben és elborzasztott a látvány. Mindenkit ... (2009.02.14. 17:25) Fejlemények
  • NW1: Tisztelt Lakók! Ha még működik a blog, elárulná valaki, hogy a Nagy és Társa kit jelent? Nagy Kics... (2008.09.05. 19:13) Új bankszámla

Linkblog

A közgyűlés másnapja

2008.08.13. 22:04 számvizsgáló

A tegnapi rendkívüli közgyűlés után, ma az újonnan megválasztott közös képviselőnk a Globál-Ház Kft. sikeresen letiltotta az OTP számlán a Nagy és Társa Bt. hozzáférését. A felújítási alszámlán kb. 3000 forint található, míg az üzemeltetési számlán kb. 452.000,- forint maradt.

 

Emlékeztetőül íme a tegnapi közgyűlés jegyzőkönyve.

 

JEGYZŐKÖNYV A VIOLA UTCA 48. SZ. ALATTI TÁRSASHÁZ KÖZGYŰLÉSRŐL

 

Jegyzőkönyv megnyitva 2008. augusztus 12. 18:00 órakor, a Társasház 6. emeleti közös helyiségében.

 

A közgyűlést a számvizsgáló bizottság elnöke hívta össze, mivel azt a lakók külön íven csatolt 10%-nál nagyobb hányada kezdeményezte, a sürgősségre való tekintettel 15 napnál rövidebb időre.

 

Jelenlévők: A külön csatolt jelenléti ív szerint, összesen  tulajdoni hányad

 

A levezető elnök megállapítja, hogy a közgyűlés nem határozatképes. Tájékoztatja a megjelenteket, hogy a megismételt közgyűlésre a meghívónak megfelelően 18:15-kor kerül sor.

 

Jkv. lezárva 18:05.

 

 

JEGYZŐKÖNYV A VIOLA UTCA 48. SZ. ALATTI TÁRSASHÁZ MEGISMÉTELT KÖZGYŰLÉSÉRŐL

 

Jelenlévők: A külön csatolt jelenléti ív szerint, összesen  tulajdoni hányad

 

A levezető elnök megállapítja, hogy a megismételt közgyűlés határozatképes.

 

Kramli Ferenc 18:15-kor megnyitja a közgyűlést és tájékoztatja a jelenlévőket, hogy a közgyűlés összehívására azért került sor sürgősséggel, mert a társasház közös képviseletét ellátó Nagy és Társa Bt.-vel kapcsolatban felmerült annak gyanúja, hogy a társasház vagyonával visszaélt. Javasolja levezetőnek Kramli Ferenc, míg a jegyzőkönyv vezetőjének dr. Litkai Gergely (1094 Budapest, Viola utca 48. IV. em. 72., anyja neve Horváth Ildikó megválasztását.)

 

A közgyűlés a javaslatot egyhangúlag elfogadja.

 

Ezután a közgyűlés egyhangúlag megválasztja a jegyzőkönyv hitelesítőjének Dányi István és dr. Kovács Katalin tulajdonos társakat.

 

2. Napirend

 

A közgyűlés egyhangúlag elfogadja a közgyűlés meghívóban meghirdetett napirendjét.

 

3. Nagy és Társa Bt. beszámolója.

 

Nagy és Társa Bt. hivatalos képviselője nincs jelen, annak ellenére, hogy a számvizsgáló bizottság elnöke ajánlott levélben hívta meg a közös képviseletet ellátó társaságot.

 

Jelen van Váradi Richárd, a társaság alvállalkozója, aki elmondja, hogy a Nagy és Társa Bt.-nél APEH ellenőrzés volt, munkaügyi ellenőrzés is zajlott. A házipénztárban tartották a társasházak pénzét, nem arra költötték, amire kellett volna. Nem biztos, hogy megvannak a pénzek. Az iratanyagokat lefoglalta a rendőrség, a társasházét is, egy igazságügyi szakértő vizsgálja, 3-4 hét lesz a vizsgálat, rendőrségi pecséttel van lezárva az iroda. Javasolja, hogy szüntessék meg a számla feletti rendelkezést. Számos közüzemi díj egy Dandár utcai társasháznál nem került kifizetésre az Elmű-nél és gázt is kikapcsolták más társasházaknál. Szóban arról tájékoztattak arról, hogy a Vízművek méltányossági alapon nem szünteti meg a szolgáltatást, és a többi szolgáltató is méltányossági alapon visszaállította. Javasolta, hogy kerüljék a rendkívüli célbefizetést, egy magasabb közös költséget fizessenek. A számlaszám a régi, javaslom, hogy a jövőben két aláíró legyen.  Alvállalkozó volt, számlát nyújtott be, a számlákhoz hozzáférése nem volt.

 

4. A számla feletti rendelkezés megvonása

 

Közgyűlés levezető elnöke javasolta,  a  társasház közgyűlése pedig egyhangúlag megszavazta, hogy  a társasház 11703006-20069751 számú OTP bank Zrt.-nél vezetett számla feletti rendelkezési jogot megvonják a Nagy és Társa Bt.-től.

 

5.      Közös képviselő választása

 

Levezető elnök javasolta a Globál-Ház Kft.-t (cg.: 01-09-731980, 1141 Budapest, székhely) Komócsy u 39-41.) közös képviselővé választását. Szilágyi Zsuzsanna ügyvezető bemutatta cégét.

 

A közös képviselet elérhetősége: 06-20-971-5316, fax: 273-0910, email: globalhaz@gmail.com

 

A társasház közgyűlése megválasztja 3549/10000 igen, 117/10000 nem és 70/10000 tartózkodás mellett a Globál Ház Kft.-t a közös képviselet ellátására. A Globál-Ház Kft.  800,- Ft + áfa albetétenkénti áron vállalja a társasház közös képviseletét.

 

7. Számvizsgáló bizottság választása

 

Kramli Ferenc a számvizsgáló bizottság tagja lemond. Mivel a társasházban számvizsgáló bizottság ezzel megszűnt, levezető elnök javasolja új számvizsgáló bizottság megválasztását.

 

A társasház közgyűlése egyhangúlag megválasztja a számvizsgáló bizottságot, amelynek tagjai Csepreginé Keller Mária (Paks, 1953., 05. 30., anyja neve: Peszteritz Mária, 7600 Paks, Bástya utca 18.), Karácsony Lajos (1976. 08.05., anyja neve: Varga Matild, 1094 Budapest, Viola utca 48.. V. 85.) és dr. Litkai Gergely (Budapest, 1976. 10. 19., anyja neve: Horváth Ildikó, 1094 Budapest, Viola utca 48. IV. em. 72.)

 

8. Egyebek – új közgyűlés összehívása

 

A közgyűlés levezető elnök javaslatára az egyebek napirendi pont keretében egyhangúlag úgy döntött, hogy 2008. szeptember 3-án új közgyűlést tart a ház, 18:00 órai kezdettel, amelyen a társasház képviselet beszámol arról, hogy milyen ionformációkhoz jutott a társasház ügyeivel, valamint beszámol eddigi tevékenységéről.

 

 

 

 

9. Új bankszámla

 

A közgyűlés egyhangúlag úgy döntött, hogy a közös képviselő a számvizsgáló bizottság által jóváhagyott pénzintézetnél nyisson bankszámlát az alábbi kondíciókkal:

 

  • A felújítási keret külön alszámlán kerül elhelyezésre, amelyhez csak a közös képviselő és a számvizsgáló bizottság egy tagja jogosult közösen rendelkezni
  • A bankszáláról készpénz csak a fenti közös rendelkezési jog keretében lehetséges.
  • Bankkártya igénylésére jogosult közös képviselő, ám a kártyával készpénzt felvenni nem, kizárólag vásárolni jogosult. A vásárlási limit a bankkártyán 100.000 ft/nap.

 

10. Közös költség utalása

 

Ehhez kapcsolódóan döntött arról is egyhangúlag közgyűlés, hogy a közös költséget új bankszámlaszámlára kell utalni, a régi megszűntéről a közös képviselő azonnali hatállyal értesíti a tulajdonostársakat.

 

Több kérdés nem lévén levezető elnök a közgyűlést bezárta.

 

 

Jkv. lezárva 20:40.

 

 

Kmf.

 

 

Jegyzőkönyv hiteléül:

 

 

Kramli Ferenc

levezető elnök

 

 

 

Dányi István

Hitelesítő

 

 

 

Dr. Kovács Katalin

hitelesítő

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: és nagy közgyűlés 48 viola társa

A bejegyzés trackback címe:

https://viola48.blog.hu/api/trackback/id/tr54614901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása