HTML

Viola 48

A társasházi élet gyönyörei, lakóközösség építés, bűnözés a társasházkezelésben.

Friss topikok

  • fever55: Kedves Garázshely-tulajdonosok, Lakótársak! A társasház mélygarázsában érdeklődnék kiadó garázshe... (2011.03.07. 14:28) Vegyes egyéb
  • Xtro3: Bejárati ajtó előtti fa-gumi fedlap problémája "megoldva". Most döccenni kell egy kicsit, de ha má... (2011.02.14. 20:16) SZB tájékoztatás - elérhetőségek, folyó ügyek
  • fever55: Okes, ertem. Es koszi a listat a masik topicban :) (2011.01.07. 15:26) Egy utolsót
  • KA I/19.: Sziasztok! Ma voltam fent 6. emeleti közösségi helyiségben és elborzasztott a látvány. Mindenkit ... (2009.02.14. 17:25) Fejlemények
  • NW1: Tisztelt Lakók! Ha még működik a blog, elárulná valaki, hogy a Nagy és Társa kit jelent? Nagy Kics... (2008.09.05. 19:13) Új bankszámla

Linkblog

Fejlemények

2008.08.14. 23:51 számvizsgáló

Kedves Lakótársak!

Örömmel látom, hogy már fejlődik online közösségünk is, és tragikus gazdasági helyzetünk ellenére vidám pillanatoknak is részesei lehetünk. Komolyra fordítva a szót, holnap reggel kerül sor az új bankszámla nyitására, amit a közgyűlési határozatnak megfelelően megpróbálunk minél jobban a kettős aláírási jog bevezetésével korlátozni. Amint tudom a  számot, megadom, mert számos olyan költség van, aminek fedezetet kell majd teremtenünk.

A közműtartozások ügyébeni update-re is rákérdezek a holnapi nap folyamán.

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://viola48.blog.hu/api/trackback/id/tr79616543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unikornis 2008.08.15. 12:16:52

Úgy tudom, hogy a megkárosított házaknak kb. csak a fele tett feljelentést. Nem kellele nekünk is? Vagy ez már megtörtént?

2008.08.15. 20:02:06

Sziasztok!

Légyszi egy SzB tag feltétlenül írjon nekem privát üzenetet!!! Köszönöm szépen!

AlbPetya 2008.08.18. 18:02:28

Remek dolog erre nyaralásból hazajönni...
Egyébként most verem a fejem a falba olyan dolgok miatt, amik már korábban is feltűnhettek volna: utóbbi időben elég gyengén volt takarítva a lépcsőház, míg korábban naponta felmosta egy hölgy; erőteljes átbaszási szándék a melegvíz- és fűtéselszámolás körül.
Ráadásul egyéb függő (beázásos) ügyem is van/volt NésT-vel, tök jó, hogy azt is kezdhetem elölről.
Remélem az új társasházkezelő tökös csóka és legalább ezt az utóbbi ügyet rövidre zárhatom vele... :S

bope339 2008.08.26. 20:19:35

Én is örülök,hogy legalább a társasház egy része itt értesül a jövőben a ház dolgairól.Ez szomorú tanulság arra nézve, hogy a tulajdonnal felelősség is jár, mert ellenkező esetben a jövőben is lenyúlhatnak bennünket.
Én nagyon ellene voltam annak,hogy az "Andrást" lecseréltették egyesek a BEA féle rendszerre.Addig volt a házért felelősséget érző "gondnok", aki megpróbált rendet tartani és TARTATNI is.Azóta van kosz,folyások a garázsba,zár hiány, stb...
Javaslom egy hasonló ember felvételét.
üdv bope

KA I/19. 2008.11.06. 08:24:18

Sziasztok!

Az utóbbi időben nagyon elhallgatott a blog, pedig jó ötletnek tartom sokunk között ez szinte az egyetlen kommunikációs forma.
Van valami fejlemény az adósságunk (rendezése) ügyben, hogy áll az ügyvéd keresés
projekt és van amúgyis egy csomó kérdés, amit
szivesen feldobnék (pl.szauna), már ha más is olvassa a blogot.

kau10 2008.12.26. 18:19:55

Sziasztok,
a faliújságon láttam meg, hogy a háznak van blogja, amit nagyon jónak tartok. Kár, hogy nem írtok rá gyakrabban. Rögtön jelezném is, hogy Dányi István 4. emeleti lakása tulajdonost cserélt. Januárban kisebb átalakítást végzünk - asztalos és festő - , reméljük, hogy nem zavarunk nagyon senkit, előre bocs az esetleges zajért. Sziasztok!Erika és András

KA I/19. 2009.01.06. 08:24:07

Üdv az új lakóknak! Veletek együtt már 3-an olvassuk a blogot... :)

Más. Tegnap rovarirtás volt lakóházunkban. Hogy ez kell-nemkell, jó-nemjó, azt nem tudom, mindenesetre tettem fel héhány kérdést közös képviselőnknek a témában. Ha van érdemi válasz, közzé teszem a listán. Addigis egy közvélemény kutatás: látott már valaki csótányt a házunkban?
András

lindus21 2009.01.16. 19:49:07

Sziasztok,

Néha én is meg szoktam nézni, hogy van-e valami újdonság itt a blogon, de úgy tűnt, hogy amilyen hirtelen beindult, olyan gyorsan el is némult, sajnos. Hátha most újra beindul! :)

Engem is érdekelne, hogy mi a helyzet a ház adósságával, sikerült-e összeszedni a pótbefizetéseket, stb. Igazából erről hónapok óta nem nagyon esik szó, pedig kellene. Múltkor is az volt a fő probléma, hogy nem érdeklődtünk a ház helyzete felől, mert mindenki úgy gondolta, hogy megy a szekér magától...

A tegnapi rovarirtással nem találkoztam. Este itthon voltam, nem csöngetett senki. Nálam kb. 1 éve jártak utoljára ilyen ügyben, borzalmas pancsermunkát végeztek, úgyhogy nem hiányolom őket. Ez valószínűleg villámgyorsan megváltozna, ha találkoznék csótánnyal, de eddig szerencsére nem történt ilyen.

Üdv,
Linda

KA I/19. 2009.02.14. 17:25:50

Sziasztok!

Ma voltam fent 6. emeleti közösségi helyiségben és elborzasztott a látvány. Mindenkit csak bíztatni tudok, hogy nézzen be, ezt látni, érezni kell és akkor megértitek, miért vagyok ennyire csalódott. Ha ez így folytatódik, akkor hamarosan minden "közös" tulajdon nullává válik.

Most már nem csodálom, hogy nincs lakógyűlésünk, mert nem tudnánk hol megrendezni! Pedig továbbra sincs semmi nyilvános információ arról, hogy áll az adósság rendezésünk, mi a helyzet az SZMSZ-szel, hogy alakulnak a havi befizetések, stb.

Mivel a blogot csak kevesen olvassuk, ezért jeleztem a dolgot a Globálház felé. Tudom, hogy a problémát nem közvetlenül a Globálház fogja megoldani, de valami hivatalos fórumon is beszélnünk kell róla.

Üdvözlettel: Kovács András
süti beállítások módosítása